Wok i ostronsås
Kött
500g strimlat kött
½ tsk salt
½ tsk stevia
½ tsk stevia
2 tsk soya
1 krm malen svartpeppar
2 tsk vitvinsvinäger
2 msk vatten
Blanda alla ingredienser och vänd ner det strimlade köttet och låt marinera i ca 30 minuter.
Sås
2dl kycklingbuljong
1dl ostronsås
Blanda och koka upp
Grönsaker
4 st finhackade vitlöksklyftor
2 st gul lök
2 msk finstrimlad färsk ingefära
4 st morötter
2 dl bambuskott
blomkål
champinjoner
(ta bort eller lägg till grönsaker beroende på tycke, smak och lust)
Fräs vitlök, lök, ingefära och kött i oljan. Tillsätt morötter, bambuskott, blomkål och champinjoner och fräs några minuter. Häll på såsen och låt puttra några minuter.
Jag serverar med dietnudlar.